ED Bygg ny officiell dräktpartner till Hammarby Fotboll

posted in: Uncategorized | 0

Lägligt till den allsvenska starten öppnar ED Bygg ett nytt kontor på Södermalm i Stockholm samtidigt som man går in som officiell dräktpartner till Hammarby Fotboll. Samarbetet innebär att ED Bygg kommer att synas på herrarnas matchtröja under årets säsong.


– Fantastiskt roligt för oss att inleda ett samarbete med Hammarby lagom till att vi öppnar det nya kontoret på Södermalm. Jag är övertygad om att vi kan hjälpa varandra att skapa en ännu starkare kultur kring publiken, spelet på planen och inte minst utveckla de affärsmässiga möjligheter som det här partnerskapet öppnar för, säger Anders Whass, VD på ED Bygg

– Vi har medvind nu och verksamheten expanderar kraftigt över hela Sverige, och i ett sådant läge är det oerhört viktigt för oss att varumärket hänger med på resan. ED Bygg jobbar efter värdeorden lagarbete, ansvarstagande, kvalitet och engagemang – och där känner vi att allt det Hammarby Fotboll står för jackar in perfekt, säger Anders Whass.

ED Bygg kommer alltså ha sin logotyp på herrarnas tröjor under säsongen 2018 och även ingår i Hammarby Fotbolls affärsnätverk.

– Väldigt skoj att knyta till sig en partner som ED Bygg som nu kommer få en skjuts i sin Stockholmsetablering, samtidigt som vi i Hammarby och övriga partners hoppas på fina synergier i affärsnätverket, säger Patrik Blomquist, marknadschef Hammarby Fotboll.