ED tecknar avtal om 430 lägenheter i Malmö

posted in: Uncategorized | 0

Bilaga 13h Tidig rendering 1760_LIN_Hyllie_camera02ED Bygg Sverige AB utökar samarbetet med Magnolia Bostad AB och tecknar avtal om ett bostadsprojekt på 430 lgh, en City-Gross samt ca 450 parkeringsplatser i Hyllie, Malmö kommun.

Projektet är beläget i direkt närhet till köpcentrumet Emporia och tågstationen i stadsdelen Hyllie. Stadsdelen med nya bostäder, kontor och handel växer snabbt fram som en viktig del av Malmö. Projektet är ritat av Lindberg Stenberg Arkitekter och kommer att bestå av butiker och garage i bottenplan och bostäder ovan. ED Bygg Sverige är mycket stolta över att få vara med och bidra till skapandet av en ny attraktiv destination i Öresundsregionen.

-Vi vill verka i de stora och expansiva kommunerna. Vi ser detta projekt som ett första steg i en stabil etablering i Malmöområdet. Med detta projekt lyfts också ED Byggs marknadsposition som nationell aktör.  Vi har upparbetat ett bra samarbete med Magnolia Bostad och är stolta över att få vara en del av detta spännande projekt, säger Anders Whass, VD ED Bygg Sverige.

Projektet beräknas ha byggstart i juni 2018 och vara helt färdigbyggt under 2021.