ED Bygg tecknar avtal med HSB om 72 lägenheter belägna i Trosa

posted in: Uncategorized | 0

ED Bygg presenterar ytterligare ett projekt i samarbete med HSB.  Brf Trosalundsberget, beläget i Trosa kommer påbörjas i höst och färdigställas under 2018.

– Vi är stolta över att bygga vidare på samarbetet med HSB. Projekten Brf Trosalundsberget och Brf Sjöglimten ger oss ett tydligt fäste i regionen och visar att vi är där för att stanna, säger Anders Whass, VD ED Bygg Sverige AB

 

Brf Trosalundsberget består av 72st lägenheter fördelat på 4 huskroppar där huskropparna parvis är förbundna med garage med ca 86 p-platser. Projektet ligger längs med Trosalundsgatan, högt placerade på det så kallade ”Berget”. De nya husen blir ett modernt inslag i området med vita putsade fasader, stora balkonger, två gemensamma gårdar och parkering under husen och gårdarna. Lägenhetsstorlekarna varierar från två till fyra rum och kök, alla med balkong eller uteplats och fönster i två till tre väderstreck.

 

Vid årsskiftet startade ED Bygg en stockholmsavdelning för att förbereda för en kommande expansion. Expansionen kommer innebära en hel del nyanställningar med ett expansivt rekryteringsarbete.

År 2016 räknar bolaget med en total orderingång om ca 900 lägenheter och en omsättning på ca 500-600 MKr.