ED rekryterar Byggchef

posted in: Uncategorized | 0

daniel

Daniel Pettersson blir ny Byggchef på ED Bygg, han kommer att leda produktionsgruppen och ingå verksamhetens ledning.

Vi sätter oss ner med Daniel och ber honom beskriva sig själv och sin bakgrund.

– Jag är 38 år bor i Norrköping med sambo och två barn. Jag började min bana år 2000 som arbetsledare och har sedan dess jobbat som Platschef, Entreprenadchef, Projektchef och nu senast Produktionschef på NCC.  Produktion är något jag alltid brunnit för och det är där jag hittar min energi.

 

På frågan varför ED svarar Daniel.

– Jag tycker att det ska bli kul med ett ägarstyrt bolag och jag har alltid haft lite koll på ED, det är svårt att missa ED:s framfart.

 

Vidare frågade vi Daniel om stunden han fick erbjudandet att ansluta till ED.

– Jag blev väldigt glad när denna möjlighet dök upp, jag har hört mycket gott om arbetsgruppen och hela koncernen. Drivet som finns är något jag kan relatera till och jag hoppas att vi tillsammans kan skapa ett av Sveriges vassaste byggbolag!

Vi avslutar intervjun med två snabba frågor som är till för att beskriva Daniels arbetsfilosofi

Vad inom ditt uppdrag brinner du för?

– Jag brinner för att utveckla laget, mina favoritområden är struktur och framdrift!

Hur skulle du beskriva din arbetsfilosofi?

– Rätt metodval och håll tempo

 I takt med att ED Bygg växer är det också naturligt att vi förstärker med spetskompetens inom områden som är strategiskt viktiga för oss, där kommer Daniel med sin långa produktionserfarenhet att bli ett viktigt tillskott, säger Eddy Demir, VD och koncernchef

Vi tackar Daniel för att ha medverkat i intervjun och välkomnar honom till ED familjen!