Ny VD till ED Bygg Sverige

posted in: Uncategorized | 0

A. Whass

Styrelsen har utsett Anders Whass, 35 år, till ny VD för ED Bygg Sverige AB. Anders Whass har under de senaste fyra åren varit vice VD i bolaget. 

”Jag ser fram emot att fortsätta resan tillsammans med våra medarbetare, beställare och leverantörer. Vi har en spännande utmaning framför oss med högt uppställda mål. Jag ser expansionen mot Stockholm som nästa naturliga steg i vår utveckling. Vi har skapat en stabilitet och en grund i Östergötland och känner att vi på allvar kan konkurrera med de nationella aktörerna.”

                                                                                                                         Anders Whass, VD

Eddy Demir stannar kvar i företaget som projektutvecklare. Efter att ha lett företaget sedan starten år 2000 tycker han att det är dags för en ny fas för ED Bygg. Att Anders tar över rollen som VD är naturligt efter deras nära samarbete de senaste åren.

”Jag lämnar med gott samvete över rollen som VD till Anders. Under min tid som VD har företaget utvecklas mycket och jag är säker på att utvecklingen kommer att fortsätta under Anders ledning. Anders erfarenheter som vice VD och goda ledaregenskaper passar utmärkt för den tillväxt vi ser i framtiden. Vi ser stora möjligheter att expandera både i Östergötland och i Stockholmsregionen och jag är övertygad om att Anders är rätt man att föra företaget framåt.”

                                                                                                                         Eddy Demir, ägare